Verzorgde voeten dankzij een professionele pedicure

  Pedicure aan huis

  Ruim 25 jaar ervaring

  Diabetische voeten

Gediplomeerde pedicure

Nanneke Bosman is gediplomeerd pedicure en aangesloten bij het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) en ProVoet. Het KRP en ProVoet waarborgen de kwaliteit op het gebied van onder andere hygiëne en (bij)scholing. Bij Pedicurepraktijk Nanneke Bosman bent u dus verzekerd van een professionele pedicurebehandeling.

Maak een afspraak

Pedicurebehandelingen

Verzorg uw voeten regelmatig door een professionele pedicure. Het helpt klachten te verminderen of zelfs te voorkomen. Bel 0511-46 25 23 voor meer informatie over onderstaande pedicurebehandelingen.

  • Verwijderen van eelt en likdoorns
  • Totale nagelverzorging
  • Schimmel diagnostiek
  • Behandeling van schimmelnagels
  • Behandeling bij ingegroeide nagels
  • Voetmassage
  • Gelnagels 
  • Manicure

Diabetische en reumatische voeten

De voeten van mensen met diabetes en reuma vragen om extra zorg. Diabetespatiënten hebben een te hoog bloedsuikergehalte, waardoor de zenuwen in de voeten vaak beschadigd raken. Minder gevoel in de voeten is een veelvoorkomend gevolg. Hierdoor worden wondjes niet goed opgemerkt en helen deze vaak slecht of helemaal niet.

Bij reumapatiënten treden sneller ontstekingen op, kan de standsverandering van de voeten of tenen voor ongewenste eelt- en likdoornvorming zorgen en kunnen er nagelafwijkingen optreden. Het is belangrijk dat u uw voeten in dit geval door een professionele pedicure laat behandelen.

Veelal worden behandelingen van diabetische en reumatische voeten vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg uw eigen zorgverzekering voor meer informatie over een eventuele vergoeding.

Moderne watertechniek

Voor een effectieve en hygiënische behandeling van schimmelnagels is de watertechniek uitermate geschikt. Een waterspraymotor zorgt ervoor dat al het vuil direct wordt weggespoeld. Bovendien verkoelt het de huid en is het een geheel pijnloze behandeling


Meer informatie? Neem contact op

Orthese

Heeft u een teenafwijking of standsverandering en heeft u hier erg veel last van? Dan biedt een orthese voor u wellicht een goede oplossing. Een orthese, ook wel teenstukje genoemd, wordt altijd op maat gemaakt van siliconenmateriaal. 


Meer informatie over ortheses? Bel 0511-46 25 23.

Pedicurepraktijk Nanneke Bosman

Adres

Frisiasingel 13 
9251HM Burgum

KvK: 01060123

Telefoon

0511-46 25 23


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:30 - 18:00

Dinsdag 08:30 - 18:00

Woensdag 08:30 - 18:00